Kahramanmaraş, kültür ve sanatın kalbinin attığı büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
10. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, 17 Ekim’de başlıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek fuar, 26 Ekim’e kadar on gün boyunca kitapseverlerle buluşacak.
Her Yaşa Hitap Eden Kültür Buluşması
Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) gerçekleştirilecek etkinlikte bu yıl 400 yazar, 150 yayınevi, 50 söyleşi ve 400 imza günü yer alacak.
Yurt içi ve yurt dışından katılan yayınevleri, çocuk ve gençlik kitaplarından romanlara, tarih ve akademik çalışmalardan sanatsal eserlere kadar geniş bir yelpazede ürünlerini sergileyecek.
“Kültür ve Sanatın Merkezi Yeniden Kahramanmaraş”
Büyükşehir Belediyesi, yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş, kültür ve sanat alanında ülkemizin öncü şehirlerinden biri. Kitap fuarımız, bu yıl da binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak. Tüm halkımızı 17–26 Ekim tarihleri arasında KAFUM’a bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.