Gaziantep Aile Sosyal İl Müdürlüğüne Mutlu Kaya'nın atanmasıyla birlikte göreve getirilen Ferdi Müslüm Bozkurt, Kahramanmaraş Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine resmen başladı.

Bozkurt, önceki görev yeri Gaziantep'in Şehit Kamil İlçe'sinde Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü olarak görev yapmış deneyimli bir isim olarak biliniyor.

Yapılan devir teslim töreninde Bozkurt, kurum çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmada, birlikte uyum içinde çalışarak Kahramanmaraş'ta başarılı işlere imza atmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz' Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz'

Bozkurt, kurum içindeki başarılı çalışmalara katkı sağlamak ve Kahramanmaraş'a etkin hizmet sunmak adına birlikte başarıya yürüme kararı aldıklarını belirtti. Yeni dönemin getireceği sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek amacıyla ekip çalışmasına vurgu yaptı. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, Kahramanmaraş Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yeni döneme umut dolu bir başlangıç yaptı.