Ziyarete AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl ve İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile belediye başkanları katıldı.

ziyaret_1-3

Kahramanmaraş'ta Depremde Kaybolan Sağlık Çalışanı 15 Ay Sonra Bulundu! Kahramanmaraş'ta Depremde Kaybolan Sağlık Çalışanı 15 Ay Sonra Bulundu!

Heyet, 6 Şubat depremlerinin ardından şehirdeki güncel durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kahramanmaraş'a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sundu. Güngör, "Sayın Cumhurbaşkanımızın kabulleriyle; Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla Kahramanmaraş heyeti olarak şehrimizin güncel durumunu arz ettik. Zât-ı devletlerine şehrimize gösterdikleri teveccüh için şükranlarımızı arz ediyoruz" şeklinde konuştu. Heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şehrin ihtiyaçları ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sundu.