Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki altyapı yatırımlarını sürdürürken Azerbaycan Bulvarı’nda kapsamlı bir çalışma başlattı. Proje kapsamında bulvarın Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde yer alan bölümü çift yönlü olarak araç trafiğine kapatıldı.

Şehrin altyapı sistemlerini daha güçlü ve sürdürülebilir hale getirmeyi hedefleyen çalışma kapsamında bölgede yoğun bir imalat süreci yürütülüyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların tamamlanmasının ardından ulaşım konforunun artırılması ve altyapı kaynaklı sorunların azaltılmasının hedeflendiği belirtildi.

Devam eden çalışmalar nedeniyle Azerbaycan Bulvarı üzerindeki belirlenen bölümde trafik akışı geçici olarak durdurulurken, sürücülerin alternatif güzergâhlara yönelmesi istendi. Trafikte aksama yaşanmaması için Zübeyde Hanım Bulvarı, Kuddusi Baba Bulvarı, Trabzon Caddesi ve Hükümet Bulvarı'nın tercih edilmesi tavsiye edildi.

Azerbaycan Bulvarı (1)-1

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında yaklaşık bin 800 metre uzunluğunda yeni altyapı hattı inşa edilecek. Çalışmalar çerçevesinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu şebekeleri modernize edilerek bölgenin altyapı kapasitesi güçlendirilecek.

Pazarcık’ta Asfalt Hamlesi Başladı! İstasyon Caddesi Baştan Sona Yenileniyor
Pazarcık’ta Asfalt Hamlesi Başladı! İstasyon Caddesi Baştan Sona Yenileniyor
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, sürücülerin çalışma alanındaki trafik işaretlerine dikkat etmeleri ve güvenlik tedbirlerine uymalarının önem taşıdığını vurguladı. Altyapı imalatlarının 2 Temmuz tarihinde tamamlanması ve yolun yeniden çift yönlü olarak hizmete açılması planlanıyor.