Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Anadolu’nun en büyük kültür buluşması olan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, dördüncü gününde çocuk edebiyatı ve aile eğitimine odaklanan etkinliklerle devam ediyor. UNESCO tescilli Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta her yaştan ziyaretçiyi ağırlayan fuar, 19 Ekim Pazartesi günü iki önemli ismi KAFUM Fuar Alanı’nda kitapseverlerle bir araya getirecek.

Salih Zengin Saat 16.00’da Sahnede

Pazartesi günü etkinlik takviminin ilk oturumunda, çocuk edebiyatı alanındaki özgün eserleriyle geniş bir okur kitlesine ulaşan yazar Salih Zengin yer alacak. Zengin, saat 16.00’da Söyleşi Çadırı’nda çocuklarla ve edebiyat tutkunlarıyla buluşarak çocuk kitaplarının dünyasını ve okuma sevgisini anlatacak.

UNESCO Edebiyat Şehri’nde Düşünce Şöleni: Prof. Dr. İsmail Kara KAFUM’da Okurlarıyla Buluştu
UNESCO Edebiyat Şehri’nde Düşünce Şöleni: Prof. Dr. İsmail Kara KAFUM’da Okurlarıyla Buluştu
İçeriği Görüntüle

Orhan Toker Saat 18.00’de Ailelerle Buluşacak

Günün ikinci programında ise eğitimci ve yazar Orhan Toker KAFUM’da kürsüye çıkacak. Saat 18.00’de başlayacak söyleşide Toker; çocuk gelişimi, aile içi eğitim süreçleri ve modern çağda ebeveynlik konularında değerlendirmelerde bulunacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukların, ebeveynlerin ve eğitim dünyasının ilgiyle takip edeceği bu özel söyleşi programlarına tüm vatandaşları davet etti.