Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu öğrencileri, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in anısını yaşatmak amacıyla duygusal bir etkinlik düzenledi. Okul öğrencileri, düzenledikleri kermesle elde ettikleri geliri kullanarak şehit Müslüm Özdemir'in fotoğrafını halıya dokudu. Bu özel halı, Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı ile birleştirilerek hazırlandı.

Şehit Yusuf Çavuş İlkokulu Müdürü ve Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Başkanı Bilge Gürs liderliğindeki bir heyet, hazırlanan anlamlı hediyeyi Şehit Müslüm Özdemir'in ailesine teslim etti.

WhatsApp Image 2024-02-10 at 16.42.01 (2)

Şerefoğlu mahallesinde ikamet eden şehidin babası Ali ve Ümmühani Özdemir çifti, duygu dolu anlar yaşayarak öğrencilere ve ziyaretçi heyete teşekkür etti.

Meteoroloji'den Kahramanmaraş'a Toz Bulutu ve Sağanak Uyarısı! Meteoroloji'den Kahramanmaraş'a Toz Bulutu ve Sağanak Uyarısı!

WhatsApp Image 2024-02-10 at 16.42.01 (1)

Etkinlik kapsamında ayrıca, Şehit Müslüm Özdemir'in mezarı da ziyaret edilerek dualar okundu. Öğrencilerin duyarlılığı, şehitlerin anısını yaşatma ve ailelere moral sağlama adına anlamlı bir girişim olarak değerlendirildi.