2021-2022 sezonu 2.Lig Kırmızı Gruptan 3.lige düşen Kahramanmaraşspor, 36.Haftanın maçında ev sahibi olacağı maçta Ergene Velimeşespor’u konuk edecek.

Bu sezon kendi sahasında maç yapamayan Kahramanmaraşspor, Ergene Velimeşespor karşılaşmasını Osmaniye'de  7 Ocak Stadyumu’nda oynamayacak. Kahramanmaraşspor, Ergene Velimeşespor karşılaşması 24 Nisan Pazar günü saat 15:00’de başlayacak ve Adana şehrindeki Ceyhan İlçe Stadında oynanacak.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Kahramanmaraşspor, Lig’in 36. haftasında Ergene Velimeşespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 19 Nisan Salı günü gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Kahramanmaraşspor, Ergene Velimeşespor’u karşılaşması 24 Nisan Pazar günü saat 15:00’de başlayacak. Ligden düşmeyi garantileyen Kahramanmaraşspor’da hedef galibiyet olarak prestij maçlarından mağlubiyet almamak. Üst üste aldığı mağlubiyetlerle TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta kötü gidişatını sürdüren şehrimizi temsil eden Kahramanmaraşspor Adana Ceyhan da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde Kritik bir dönem geçiren Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadında Kahramanmaraşspor alt yapı antrenörleri koordinesinde çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kahramanmaraşspor’lu futbolcular gerçekleştirdiği idman ile Adana Ceyhan daki maçın provasını gerçekleştirdi. Zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor takımının moral ve motivasyonunun iyi olmadığı fark edildi. Bu sezon oynadığı futbolla büyük bir hayal kırıklığı yaşatan ve 3. Lige düşmeyi garantileyen Kahramanmaraşspor Ergene Velimeşespor maçı öncesi moral depolamaya çalışıyor.