Çeşitli mahallelerde ve bölgelerde tesis çalışmaları nedeniyle yapılacak kesintiler şu şekilde:

Ortatepe, Yantepe, Aliçlıbucak Mahallelerinde Elektrik Kesintisi (Göksun İlçesi): 11 Aralık'ta, Göksun ilçesine bağlı Ortatepe, Yantepe, Aliçlıbucak mahallelerinde 10:00-13:00 saatleri arasında 3. şahıs çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacaktır. 

Aslanbey, Ballica, Bayazitli, Yesiltepe, Dereli ve Pinarbasi Mahallelerinde Elektrik Kesintisi (Dulkadiroğlu İlçesi): 12 Aralık'ta Aslanbey, Ballica, Bayazitli, Yesiltepe, Dereli ve Pinarbasi mahallelerinde 12:00-16:00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacaktır.

Belirtilen tarih ve saatler arasında planlanan kesintiler, Akedaş'ın yürüttüğü altyapı çalışmaları ve bakım onarım faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilecek olup, vatandaşların planlamalarını buna göre yapmaları önerilmektedir.

Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz' Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz'

Yavuz Selim Mahallesi'nde Elektrik Kesintisi (Dulkadiroğlu İlçesi): 12 Aralık Salı günü, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde 33, 43, 55, 57, 73, 77 ve 78 numaralı caddelerde 19:00-23:59 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacaktır.

Türkoğlu İlçesi'nde Yeşilyöre, Kırmakaya, Yolderesi, Doluca Mahalleleri ve Hat Üzerinde Özel Trafolu Müşterilerde Elektrik Kesintisi: 12 Aralık'ta, Türkoğlu ilçesine bağlı Yeşilyöre, Kırmakaya, Yolderesi, Doluca mahallelerinde ve hat üzerinde bulunan özel trafolu müşterilerde 09:00-17:00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacaktır.