Diş Beyazlatma İşlemi ile Gülümsemenizi Geri Kazanın Diş Beyazlatma İşlemi ile Gülümsemenizi Geri Kazanın

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybeden 21 personelin anısını yaşatmak amacıyla önemli bir adım attı. İl Müdürü Cemil Boz, yaptığı açıklamada, depremde şube müdürü, şef, antrenör, güvenlik ve temizlik personeli gibi 21 çalışanlarını kaybettiklerini belirtti. Personelin isimlerini ve hatıralarını yaşatmak için tesislere bu isimleri verme kararı alındı.

Boz, bu adımın personelin aileleri için bir moral kaynağı olacağını düşündüklerini ifade etti. Hayatta kalan aileler için bir nebze olsun destek olacak bu uygulamanın, personelin hatıralarını yaşatma amacını taşıdıklarını belirtti. Tesislere asılacak olan isimlerle birlikte, personelin anıları da bu alanlarda canlı kalacak.

Müdür Boz, "Rabbim hepsine rahmet eylesin. Kalanlarına da hayırlı uzun ömürler, sabırlar versin. Çünkü biz de o yaşadığımız küçük anılar, hatıralar aklımıza geldikçe burnumuzun direği sızlıyor. Bunların hepsi bizim mesai arkadaşımızdı. Her birinin ismini tesislerimize vererek hem ailelerini hem kendilerini yaşatmak istiyoruz. Bir farkındalık olsun istedik. Biz de hatıralarıyla avunalım istedik" dedi.

Hangi tesise kimin isminin verileceğini belirleme sürecinin tamamlandığını ve yakın zamanda tesislere isimlerin asılacağını açıkladı.