Kahramanmaraş AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından, Filistin halkına destek ve İsrail’in Gazze'ye yaptığı saldırıları protesto etmek amacıyla basın açıklaması ve yürüyüş düzenlendi.

photo1699102478 (2)
VAHİT KİRİŞÇİ DE BASIN AÇIKLAMASINA KATILDI
AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları; 'Filistin'de zulme dur de' pankartı açıp, 'Ey dünya daha kaç çocuk ölmeli', 'Müslüman zulme boyun eğmez', 'Çocuklardan ve adaletten tarafız' ve 'Filistinde katilin parmak izi İsrail' yazılı dövizler taşıdı. Yürüyüş öncesi Aliya İzzet Begoviç Parkında  açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, "Bugün burada Gazze'den günlerdir yükselen acı feryatlara, akan onca masum kana, dökülen gözyaşlarına seyirci kalamayan; mazlum ve masum coğrafyalar için her fırsatta hakkı ve hakikati haykıran AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak #SayStop demek üzere toplanmış bulunmaktayız" dedi. 

Kahramanmaraş'ta Depremzedelerin Yeni Evlerine Çiçekli Ziyaret! Kahramanmaraş'ta Depremzedelerin Yeni Evlerine Çiçekli Ziyaret!

photo1699102478 (1)
Basın açıklamasının ardından ellerinde Türk ve Filistin bayrakları taşıyan grup, pankart ve dövizlerle Süha Erler Bulvarı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında kalabalık tekbir getirip "Kahrolsun İsrail" ve "Kudüs bizimdir, bizim kalacak" diye bağırdı. 
Çevredeki vatandaşlar da, Filistin'e destek yürüyüşü yapanlara alkış ve tekbir getirerek destek oldu.