Sanat Merkezi'nin bahçesinde yüzlerce çocuk ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen etkinlik, Gazze'de İsrail'in çocuklara yönelik saldırılarına dikkat çekmeyi hedefledi. Çocuklar ahşap oyuncaklarla oynarken eğlenceli ve eğitici zaman geçirdi, ayrıca sıfır atık malzemelerinden yapılan eşyaları tanıma fırsatı buldu.

Whatsapp Image 2024 06 10 At 11.55.07

Vekil Karatutlu Hükümeti Eleştirdi: 'Kahramanmaraş’ta Deprem Yararları Sarılamadı' Vekil Karatutlu Hükümeti Eleştirdi: 'Kahramanmaraş’ta Deprem Yararları Sarılamadı'

Sanat Merkezi'nde 5 farklı atölyede toplam 1.350 çocuğa eğitim veriliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen bu etkinlikte, çocuklar el becerilerini geliştirip yeni hobiler kazandı. Çocuklar, Gazze'deki insan hakları ihlallerine dikkat çekmek için Filistin temalı etkinlik yapma fikrini öğretmenlerine sundu.

Etkinlik boyunca çocuklar müzikal dinletiler ve sanat gösterileriyle renkli anlar yaşadı. Bu sürede Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekilmeye devam edildi. Aileler de 350 öğrencinin katıldığı çocuk şenliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.