Gaziantep'te Çifte Cinayet: Dini Nikahlı Eşini ve Üvey Oğlunu Öldürdü!
Gaziantep'te Çifte Cinayet: Dini Nikahlı Eşini ve Üvey Oğlunu Öldürdü!
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde meydana gelen silahlı olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi bir kadına silahla ateş ettikten sonra aynı silahla kendisine ateş ederek yaşamına son verdi.
Olay, Onikişubat ilçesine bağlı Mercimektepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, bilinmeyen bir nedenle bir kadına silahla ateş etti. Saldırının ardından şahıs, aynı silahla kendisine ateş etti.

F10816A6 A724 43A8 8D0D 3F67B879B982
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, her iki kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olayın nedenine ve yaşananların ayrıntılarına ilişkin inceleme başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(SON-