Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Tekerek Mahallesi’nde apartman önünde oynayan çocuklar arasında yaşanan tartışma, korkunç bir olaya dönüştü.
Alınan bilgilere göre, apartmanda yaşayan T.Y. isimli şahıs, küçük bir anlaşmazlık sonrası 8 yaşındaki M.C.Ç.’ye tokat attı. Darbenin etkisiyle yere düşen çocuğa bir de tekme attı.
Olayı gören vatandaşlar büyük tepki gösterirken, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.


Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yaralanan çocuğu ambulansla hastaneye kaldırdı. Küçük çocuğun darp raporu aldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek T.Y.’yi gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Baba Çiçek: “Daha Önce de Çocuklara Saldırmıştı”
Darbedilen çocuğun babası Abdulkadir Çiçek, zanlının daha önce de çocuklara yönelik agresif tavırları olduğunu belirtti:
“Bu kişi defalarca uyarılmasına rağmen çocuklara kötü davranmaya devam etti. Dün oğluma saldırdı, yere düşürdü, ardından tekme attı. Oğlumun darp raporu var ve biz suç duyurusunda bulunduk.”
Baba Çiçek, oğlunun fiziksel durumunun iyi olduğunu ancak olayın psikolojik etkilerini sürdürdüğünü de söyledi.





