Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete ve resmi web sitesinde yayımlanan ilanla birlikte, Türkiye genelinde 316 maden sahasının ihaleye çıkarılacağı duyuruldu. 

Kahramanmaraş Üniversitesi, Filistin'e Dayanışma Etkinliği Düzenledi Kahramanmaraş Üniversitesi, Filistin'e Dayanışma Etkinliği Düzenledi

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Konya, Kilis, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van ve Yozgat illerinde toplam 316 maden sahası ihaleye çıkıyor.

İhaleyle ilgili detaylar, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yayımlanacak. Maden sektörüne dair bu geniş kapsamlı ihale, Türkiye'nin enerji ve madencilik alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne seriyor.