Kahramanmaraş Valiliği, Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’nda yaşanan kanlı saldırıda yaralanan öğrencilerin sağlık durumuna ilişkin yeni bir bilgilendirme yaptı.

Babası Kahramanmaraş’taki Okul Katliamından Yaralı Kurtulan Almina İçin Dua Bekliyor
Babası Kahramanmaraş’taki Okul Katliamından Yaralı Kurtulan Almina İçin Dua Bekliyor
İçeriği Görüntüle

15 Nisan 2026 tarihinde meydana gelen olayın ardından yaralanan öğrencilerin tedavilerinin farklı hastanelerde sürdüğü belirtilirken, son açıklamada toplam 5 öğrencinin tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, yaralı öğrencilerden 3’ünün yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduğu, 1 öğrencinin serviste gözetim altında bulunduğu ifade edildi. Durumu daha detaylı incelenmesi gereken bir öğrencinin ise ileri tetkik ve tedavi amacıyla Ankara Etlik Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği aktarıldı.

Yetkililer, öğrencilerin sağlık durumlarının yakından takip edildiğini vurgulayarak, süreçle ilgili gelişmelerin kamuoyuna düzenli olarak aktarılacağını belirtti.