Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat depremlerinde yıkılan Osmangazi Camii, yürütülen yeniden inşa ve tadilat çalışmaları sonrası ibadete açıldı. Dulkadiroğlu İstasyon Mahallesi’nde yer alan cami, düzenlenen törenle yeniden hizmete girerken, açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İl Müftüsü Abdurrahman Kotan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cuma namazı öncesi gerçekleştirilen törende yapılan duaların ardından caminin kapıları cemaatine yeniden açıldı. Başkan Görgel, “Bu mabet, hem kayıplarımızı anma hem de geleceğe ümitle bakma vesilesidir” diyerek açılışın manevi değerine dikkat çekti.
Caminin yeniden hizmete alınmasıyla birlikte mahalle sakinleri büyük mutluluk yaşadı. Açılışta topluca kılınan Cuma namazı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla anlam kazandı.