Fırat Görgel: 'Kahramanmaraş 6 Şubat öncesinden çok daha güzel olacak' Fırat Görgel: 'Kahramanmaraş 6 Şubat öncesinden çok daha güzel olacak'

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, Akdeniz bölgesinde yer alan Hatay, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Mersin illerinde önemli bir hava durumu uyarısında bulundu. Pazartesi gününden itibaren başlayan yağışlı hava, perşembeye kadar devam edecek.

Kadenz Asd Asd Larl Cover

Bugün Pazartesi günü itibarıyla Akdeniz, doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağmurun etkili olduğunu belirten Şen, aynı zamanda Ege ve Marmara'nın güneyinde kuvvetli poyraz rüzgarlarının yaşandığını aktardı. İstanbul'da 19 derece, İzmir'de 23 derece sıcaklık beklenirken, Antalya'da yağmurlu hava ve 23 derece sıcaklık tahmin ediliyor. Ankara'da ise sıcaklığın 17 derece olacağı öngörülüyor.

Şen'in verdiği bilgilere göre, Akdeniz bölgesindeki Hatay, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Mersin illerinde yağışlı hava perşembeye kadar devam edecek. Vatandaşlar, yağışlı hava ve olası etkilerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.