Şefkat Elçileri Topluluğu, Şehit İsmail Kuyzu'nun anısını yaşatmak ve eğitime destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini ekledi. Açılış törenine katılan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Ulubey, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve şehit ailesi duygu dolu anlar yaşayarak, Şehit İsmail Kuyzu'nun adının yaşatılmasına katkıda bulunan Şefkat Elçileri Topluluğu'na teşekkür ettiler.

photo1701341282

Şefkat Elçileri Topluluğu Başkanı Ahmet Bilgiç, kütüphanenin gençlerin bilgiye ulaşmalarını sağlayacak önemli bir kaynak olacağını vurgulayarak, topluluğun yardım faaliyetlerini sürdüreceğini ifade etti. Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, kütüphanenin gençler için önemli bir kaynak olacağını belirterek, öğrencilere hitaben, "Bugün bu kütüphanenin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sizler, bu şehrin yeni güzel adamları olacaksınız. Bu da okumak ve düşünmekle mümkün olacak." dedi.

photo1701341282 (1)

Kahramanmaraş'ta Bad-ı Saba Konutları Davası: 'Yönetmeliklerin çok üstünde bir deprem' Kahramanmaraş'ta Bad-ı Saba Konutları Davası: 'Yönetmeliklerin çok üstünde bir deprem'

Açılış törenine katılan protokol üyeleri ve diğer konuklar da, Şefkat Elçileri Topluluğu'na teşekkür ederek, eğitime katkı sağlayan bu önemli projeye verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Şefkat Elçileri Topluluğu Başkanı Ahmet Bilgiç, kütüphanenin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederek, projeye destek verenlerin ve katkı sağlayanların önemine vurgu yaptı. Bilgiç, "Her adım attığınızda burada Şehit İsmail Kuyzu'nun hatırasını yaşatacaksınız. Bu gibi projelere destek geldikçe daha fazla kütüphane açmaya devam edeceğiz" dedi.