Jandarma ekipleri, bir hafta içinde 7 farklı ilde gerçekleştirdiği koordineli operasyonlarla 7 organize suç örgütünü hedef aldı. Tefecilik, silah ticareti, insan kaçakçılığı, dolandırıcılık ve nitelikli hırsızlık gibi suçlara karıştığı tespit edilen 67 zanlı gözaltına alındı.

Erzurum’da silah ticareti yapan bir yapı, Antalya’da işletmeleri tehditle ele geçirmeye çalışan bir grup, Sakarya’da ehliyet sınavına usulsüz müdahale eden şebeke ve Kahramanmaraş ile Şanlıurfa’da tefecilik faaliyetleri yürüten kişiler operasyonla çökertildi.

Whatsapp Image 2025 12 07 At 13.02.58
Ayrıca Tekirdağ’da organize hırsızlık şebekesi ve Kırklareli’nde insan ticareti yaptığı belirlenen yapılar da operasyon kapsamında etkisiz hâle getirildi.

Kahramanmaraş’ta Zehir Tacirlerini Polis Suçüstü Yakaladı
Kahramanmaraş’ta Zehir Tacirlerini Polis Suçüstü Yakaladı
İçeriği Görüntüle

Gözaltına alınan 67 şüpheliden 47’si tutuklandı, 14 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma yetkilileri, vatandaşların suç örgütlerine karşı korunması için mücadelenin devam edeceğini belirtti.