Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Eyüpsultan Mahallesi'nde bulunan bir kağıt fabrikasında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangın, kısa sürede fabrikanın depo alanını sardı.
Dumanları Fark Eden Vatandaşlar Harekete Geçti
Yoğun dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, alevlerin daha fazla yayılmasını önlemek için yoğun çaba sarf etti.
Yangın Kontrol Altına Alındı
Yaklaşık bir saat süren müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Fabrika içerisindeki bazı malzemeler zarar görürken, olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.