Hizmette atak yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na, modern ve fonksiyonel atölye tesislerini gezdirdi. Palancıoğlu’na, Kocasinan Belediyesi’ne ait atölyenin tüm bölümlerini tek tek gezdiren Başkan Çolakbayrakdar, atölyelerin hizmet kalitesini artırdıklarını vurgulayarak, Kayseri ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sunduklarını söyledi.
Başkan Çolakbayrakdar, belediye hizmetlerinin önemine değinerek, “İlçe sakinlerimize daha kaliteli hizmet için atölye tesislerimizde belediyemizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Aynı zaman da bazı ürünlerin üretimini yapıyoruz. Burada istihdam sağlayarak ülkemize hizmet ediyoruz. Yaptığımız önemli çalışmalarla Kayseri öncü bir kent olsun istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Kayseri’de diğer kurumlarla birlikte uyum içinde çalışarak örnek bir birliktelik sergilediklerine de dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, daha modern bir Kayseri için proje ve çalışmaları yürütürken ortak fikir ve iş birliği içinde faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, “Kayseri belediyeler ve diğer kurumlar arasındaki iş birliği noktasında şanslı bir şehir. Bizler yöneticiler olarak dayanışma içerisinde kenetlenip, istişareler yaptıkça sunulan hizmette kaliteyi de arttırmış oluyoruz. Birlikten kuvvet doğar sözünün en güzel örneğini sergiliyor ve bu doğrultuda hemşerilerimize daha ferah bir şehir sunuyoruz.’’ diyerek noktaladı.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.