Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gülcüoğlu Bünyan’da devam eden yatırım, proje ve hizmetleri esnaf ve vatandaşlara paylaştı.
Oldukça samimi anların yaşandığı sohbetlerde Başkan Şinasi Gülcüoğlu ilçede büyük bir değişimin yaşandığını dev yatırımların bir bir hayat bulduğunu söyledi. Başkan Gülcüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bünyan’da bu yıl için neredeyse 45 milyonluk bir alt yapı yatırımı var. İçme suyu şebekeleri, arıtma sistemleri, su depoları, doğalgaz, atık su kanalı, yağmur tahliye hattı, elektrik hatalarının yer altına alınması, fiber alt yapının yapılması gibi çalışmalar bunlar. Bununla birlikte üst yapıda yol, kaldırım, park, spor alanı, mesire yerleri, spor sahaları gibi birçok alanda farklı inşaatımız devam ediyor. Bütün bu değişim ve dönüşüm esnasında istemeden de olsa bazı aksaklıklar yaşanıyor. Hepsinin farkındayız ve takipçisiyiz. İnşallah çok az bir zaman kaldı hepsini geride bırakarak Bünyanımızı alt ve üst yapısıyla geleceğe ülkemizin 2023 vizyonuna hazır hale getireceğiz. Çalışmalar oldukça hızlı ilerliyor çünkü Bünyanımızın kaybedecek zamanı yok artık. Biz bu değişim ve dönüşüme gövdemizi, yüreğimizi koyduk. Bünyan Büyüyen Türkiye’den hak ettiği payı fazlasıyla alıyor almaya da devam edecek.”
Vatandaş hizmeti sahipleniyor
Vatandaşlar ise, “ Emeksiz yemek olmadığı gibi katlanmadan hizmette olmuyor. Belediyemizden ve Başkanımızdan oldukça memnunuz, bizim bu günümüzü yarınımızı hatta torunlarımızın bile yarınını düşünerek yatırımlar hizmetler yapıyor. Kendilerinden Allah razı olsun her Belediye başkanının göze alabileceği şeyler değil yapılanlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.