Vatanın birliği, bütünlüğü, demokrasi ve Milli irade için Bünyan’da gece nöbeti devam ediyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, Belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaş 6.gününde de demokrasi nöbetindeydi.
15 Temmuz Cuma günü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ tarafından gerçekleştirilmek istenen askeri darbe girişiminin başarısız olmasında aktif rol alan Türk Halkı, demokrasiye sahip çıkmak için sokaklarda nöbet tutuyor. Darbe girişiminin üzerinden 6 gün geçmesine rağmen vatandaş milli iradeye sahip çıkarak sokaklarda Demokrasi nöbetini devam ettiriyor. Tüm yurtta olduğu gibi Bünyan’da milli irade ve demokrasi nöbeti sabah saatlerine kadar devam ediyor.
AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, ”Meydanları boş bırakmıyoruz, ilçe meydanımızda, parti binamızda sabaha kadar nöbete devam ediyoruz. Son hain temizlenen kadar Cumhurbaşkanımızın, Başkomutanımızın ikinci emrine kadar vatandaşlarımızla meydanlarda olamaya devam edeceğiz” dedi.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ise ;” Ülkemiz ve demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen, Şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri müessesi içine yuvalanmış namert Fetö’cü teröristlerce 15 Temmuz’daki kalkışmaya karşı dimdik ayaktayız. Millet olarak ülkemizde ameliyat yapmak isteyen tüm hainlere kirli ellere gereken cevabı verdik, vermeye devam ediyoruz. 6’ıncı gününde demokrasi nöbetine devam ediyoruz. Milletin desteği ve duası oldukça hiç kimse vatanımıza ve milletimize gölge düşüremez. Meydanlara sahip çıkan tüm hemşehrilerimize ve Türk milletine bir kez daha teşekkür ediyorum. Hakka yürüyen özel harekâtçılarımıza, devlet adamlarımıza, memleket aşığı vatandaşlarımıza gani gani rahmet diliyorum, ruhları şad mekânları cennet olsun. Eğilmedik bükülmedik ve bugün İnşallah millet olarak galibiz" şeklinde konuştu.
Demokrasi nöbetinde birlik ve beraberlik için dua edinilirken hainlere beddua yağdı.