15 Tammuz’daki darbe girişiminin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan binlerce vatandaşın sağlık sıkıntıları İl Sağlık Müdürlüğü’nün görevlendirdiği ekipler tarafından gideriliyor.
İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, "15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi sonrası demokrasi ve milli iradenin yanında olmak için meydanlara çıkan Kayseri halkını demokrasi nöbetinde yalnız bırakmıyoruz" dedi.
"Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızın karşılaşabileceği sağlık sorunlarına anında müdahale edebilmek ve destek olabilmek amacıyla 2 ambulans, 1 motosiklet ambulans, 1 UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma) aracı ve UMKE çadırı ile Cumhuriyet Meydanı’ndayız" diyen İl Sağlık Müdürü Dr. Kılıç, "Demokrasi ve milli iradenin yanında olmak amacıyla Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü İdarecileri ve personeli de Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşların yanında yer aldı" diye konuştu.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, İl Sağlık Müdür Yardımcıları ve personelin katılım gösterdiği Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi nöbeti süresince vatandaşlarla beraber ülkenin darbecilere teslim edilmeyeceği tek ses, tek yürek olarak bu vatana sahip çıkılacağı mesajının verildiğini söyledi.