Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarıyla destek verdiği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in de 27 gündür kesintisiz katıldığı demokrasi nöbeti sona erdi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine yine on binlerce kişi katıldı. Nöbetin son gününde demokrasi neferlerine Büyükşehir Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu.
81 ilde 27 gündür devam eden demokrasi nöbetleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla sona erdi. 27 gündür kesintisiz nöbette olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbetinin son gününe de eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı.
DEMOKRASİ NEFERLERİNE BÜYÜKŞEHİR’DEN İKRAM
Demokrasi nöbetinin son gününde Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi’nce Cumhuriyet Meydanı’nın çeşitli yerlerine döner tezgahları kurularak meydana gelen herkese döner ekmek ve ayran dağıtıldı. Başkan Mustafa Çelik de dağıtıma bizzat katıldı. Başkan Çelik bir ara döner tezgahına geçerek döner kesti ve bizzat servis yaptı.
Eşi İkbal Çelik ile birlikte meydanı gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mustafa Çelik, Lokantacılar ve Pastacılar Odası tarafından yapılan tatlı ikramına da katıldı ve vatandaşlara tatlı dağıttı.
BEŞTEPE CANLI İZLENDİ
Demokrasi nöbetinin son gününe ilahi sanatçıları Halil Necipoğlu ve Umut Mürare ile Yazar Mustafa Armağan da katıldı. Konser ve sohbetlerin yanı sıra Cumhuriyet Meydanı’ndan Ankara-Beştepe’deki nöbet canlı izlendi. Başkan Mustafa Çelik’in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Eski Milletvekilleri Kemal Tekden ve Ahmet Doğan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar öncelikle Beştepe’de vatanımız, milletimiz ve şehtilerimiz için yapılan dualara eşlik etti.
Daha sonra Başbakanımız Binali Yıldırım ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halka hitap etti ve bu konuşmalar da Kayseri’den canlı olarak izlendi. Beştepe’deki programın sona ermesinin ardından Vali Kamçı, Başkan Çelik ve beraberindekiler kürsüden halkı selamladı.