Kayseri OSB Başbakanlık Genelgesi ile başlatılan 15 Temmuz kampanyasına destek oldu.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başbakanlığın 2016/18 sayılı genelgesi çerçevesinde başlatılan ’15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na OSB olarak destek olduklarını, ayrıca destek miktarını artırmak için, üyesi bulunan sanayici iş insanlarına da duyuru yaptıklarını belirtti.
Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz’da milletin egemenliğine kast eden hain FETÖ’nün darbe girişimi, milli iradeye canı pahasına karşı koyan halkımız tarafından bertaraf edilmiştir.
Millet tarafından kendilerine emanet edilen silahları, halka döndüren hainlere karşı mücadele edilmiş ve sonuna kadar devam edilecektir.
15 Temmuz gecesinin ilk saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda yerini alan ve nöbete devam eden Kayseri OSB ailesi de üzerine düşen görevi ikinci bir emre kadar kararlılıkla sürdürecektir.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, canlar feda elmiş ve ülkemizin geleceği teminat altına alınmıştır.
Bu uğurda hiç bir tereddüt etmeden ön saflarda milli iradeye sahip çıkma görevinde,şehit olan kahramanlarımızın aileleri ve yaralı vatandaşlarımız için Başbakanlığın 2016/18 sayılı genelgesi çerçevesinde başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası” na Kayseri OSB ailesi olarak imkanlar ölçüsünde destekte bulunulmuş olup, ilgili banka hesabına havale edilmiştir
Kayseri OSB olarak ayrıca, söz konusu kampanyaya daha geniş katkı sağlanması amacıyla, Başbakanlığın ilgili genelgesi bölgemizde faaliyet gösteren tüm sanayicilerimize duyuru yapılmak suretiyledestekleri talep edilmiştir.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”