Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hava şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.
Başkan Çolakbayrakdar, mahallelerde kaldırım, yol açma, yenileme ve genişletme çalışmalarına hız vererek, hizmet atağını sürdürdüklerini ifade etti. Kocasinan ilçesinin, asfalt yenileme ve peyzaj çalışmaları ile daha estetik bir görünüme kavuşacağını kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Havaların ısınmasıyla birlikte Fen İşleri müdürlüğümüz çalışmalarını hızlandırdı. Kocasinan’da daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gereken yapılacak. Çalışmalar sadece yol ve kaldırım çalışması olarak değerlendirilmemeli. Çünkü ekiplerimiz daha sağlıklı alt yapı için de ilgili çalışmaları yürütmekteler. Çalışmalar tamamlandığında bölgemiz, daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır.”
Çalışmaların yapıldığı bölgelerde ki vatandaşlar da Başkan Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesine teşekkür ederek yapılan hizmetleri çok beğendiklerini dile getirdiler.