Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Beyazşehir Mahallesi’ndeki Koçkaya Caddesi’nde yapılan yeni yol ile bölgeye alternatif ve geniş bir geçiş olanağı sağlanacağını söyledi.
İlçe genelinde yol çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Kocasinan Belediyesi bünyesindeki Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan program dahilinde Beyazşehir Mahallesi’nde alternatif yol çalışmasına başladı. Kocasinan sınırları içerisinde alt yapı, asfalt ve yol yapım çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirten Başkan Çolakbayrakdar, yapılan alternatif yolun Beyazşehir’in trafiğini daha da rahatlatacağını ifade etti.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı daha modern bir yapıya kavuşturmak için çalışmalara hız verdiklerini belirtti ve “Bu kapsamda bölgemizdeki ulaşımı rahatlatacak Osman Özcan Caddesi ile Gesi Caddesi arasında kalan Koçkaya Caddesi’nde alternatif bir yol yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol açım çalışması, hafriyat alımları, genişleme çalışmaları ve alt yapı çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra yol açım çalışmaları malzemeli bakımı ve asfaltlama çalışmalarına başlanacak. Alternatif yol ile vatandaşların araçlarıyla bölgeye rahat ve güvenilir ulaşmalarını sağlayacağız.Yollar kentin çehresini değiştireceği gibi, ilçemizin de gelişmesi, yerleşim alanlarının yayılımı ve ulaşım rahatlığı için çok önemlidir. Halkımıza en iyisini sunmak ve sorunlarına çözüm için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar daha ferah bir Kocasinan için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.