Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yerel yönetimlerin de farklı siyasi partilerden de olsa demokrasi, kardeşlik, barış ve güvenlik olunca kısacası söz konusu vatan olunca bir araya gelerek halkı ile kucaklaştığını söyledi.
Kayserilileri selamladılar ve…
Melikgazi Belediye Meclislerinin Türk bayrağı altında tek bir vücut olarak 22’inci akşam da aynı heyecan ile bir araya gelmelerinden dolayı tebrik eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 45 meclis üyesinin siyasi görüş ayırt etmeksizin demokrasi nöbetlerine katılım sağlaması ile ilgili şunları söyledi:
“15 Temmuz günü Demokrasiye yapılan müdahale ile başlatılan DEMOKRASİ NÖBETLERİN aynı azim ve şevkle devam ediyor. Yarın akşam ise İstanbul da Cumhurbaşkanımızın katılımı ve önderliğinde yapılacak olan miting için yine Kayseri Meydanında olacağız. Kayseri tek yürek, tek ses olarak meydanlara sığmamaktadır. 22.gününde Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri 45 üyesi ile tam kadro olarak meydanlarda nöbet tutmuştur. Türk Bayrakları ile donatılan bu nöbetlerde geleceğe sahip çıkılmıştır. Türk Milleti esaret altında yaşamayacağını bir kez daha kanıtlamış ve bunu dünyaya göstermiştir.”