Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yaz Okulu’nun 2135 öğrencisi ve 14 ayrı merkezde düzenlenen tören ile başladığını söyledi.
Halk oyunları, tiyatro, koro, basketbol, voleybol, futbol, bilgisayar, yüzme ve kort tenis branşlarında olmak üzere toplam 10 ayrı derste eğitime başlandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 1509 öğrencinin Danışmantgazi, Selçuklu, Bel-Sin, Keykubat, Yeniköy, Çorakçılar, Turan, Mimarsinan, Kıranardı ve Merkez de olmak üzere 10 ayrı yerde yaz okuluna devam edeceklerini kaydetti.
Bireylerin sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel çalışmalarına
Yaz Okulu Açılış törenin konuşması yapan Başkan Memduh Büyükkılıç, “ Melikgazi Belediyesi olarak yol, kaldırım, asfalt, çöp toplama, park yapma gibi hizmetlerin yanında bu mekanlarda yaşayan bireylerin sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel çalışmalarına da katkı sağlıyoruz. Siz çocuklarımız bir eğitim süresinde yoruldunuz. Şimdi dinlenme zamanı ancak şimdi yaz tatilinde hem dinlenecek, hem eğlenecek hem de öğrenerek değerlendireceksiniz “ dedi.
birer şapka ve tişört
Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ile başlayan Yaz Okulu Kursları halk oyunları gösteri, tiyatro gösteri ve koronun seslendirdiği türkü ve şarkılar ile devam etti. Yaz okuluna iştirak eden her öğrenciye birer şapka ve tişört hediye edildi.