Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Akın Kaya ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
MTTB’li gençlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı; öğrencilik yıllarında kendisinin de MTTB’de görev yaptığını söyledi. Elmalı, "O dönem Sayın Şükrü Karatepe MTTB İl Başkanıydı, bende MTTB İl Kültür Müdürüydüm. Karatepe bana kaç kitap okuduğumu sorunca; ’Abi 4-5 kitap okudum.’ dedim. MTTB’de Kültür Müdürü olupta 4-5 kitap okuyamazsın diyerek; elime bir kitap verip, beni balkona kilitlemişti. Daha sonra okuyup, özetini çıkarıp, Karatepe başkana teslim etmiştim. O gün bu gündür okuyoruz." diye konuştu.
Milli Türk Talebe Birliği’nin önemine değinen Osman Elmalı daha sonra; Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Akın Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin ’Hayırlı Olsun’ hediyelerini ve tebriklerini kabul ederek, MTTB’li gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.