Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Bölgesi Şirintepe Mahallesinde bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkında Türk Anneler derneği üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen etkinlik ile 300 adet çam fidanı dikildiğini belirtti.
Türk Anneler Derneği’ne fidan dikimi için tahsis edilen Şirintepe mahallesindeki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkında yapılan tören ile çam fidanı dikildiğini belirten Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç “Belediye olarak dernek, mesleki oda, sivil toplum kurumları ile her zaman dayanışma ve işbirliği içerisindeyiz. Ortak proje ve çalışmalara hem destek oluyor hem de bizzat iştirak ediyoruz. Bugün Türk anneler Derneği Kayseri Şubesi üyeleri ile birlikte ağaçlandırma çalışması gerçekleştirerek 300 adet çam fidanını toprak ile buluşturduk“ dedi.
Türk Anneler Derneği Kayseri Şube Başkanı Fikriye Merdan, Belediyenin destek ve dayanışması ile bu hatıra Ormanını Kayseri’ye kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Anneler Derneği üyelerin neşe içerisinde büyük bir mutlulukla hep beraber fidan dikmelerinden çok mutlu olduklarını ifade eden Başkanı Memduh Büyükkılıç, hatıra ormanının gerçekleşmesinde katkıları bulunan annelere teşekkür ederek, fidanların tamamını annelere zimmet ettiklerini kaydetti.