Demirok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boşnak bir ailenin çocuğu olarak, İstanbul'da dünyaya geldiğini, Türkiye'de yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Basketbola 12 yaşında İstanbul'da Yıldırım Bosna Spor Kulübü'nde başladığını anlatan Demirok, şöyle devam etti:

"İlkokuldayken atletizm yapıyordum, bin 500 metre koşuyordum. Atletizmde iki ilçe ikinciliğim bir de İstanbul ikinciliğim vardı. Ben atletizm yaparken arkadaşlarım da basketbola gidiyordu. 'Onlar gidiyor ben de gideyim' derken böylece basketbola başladım. Yani tesadüfen başladım. Yıldırım Bosna Spor Kulübü'nde oynadıktan sonra Doğa Koleji'ne transfer oldum. Daha sonra milli takımlara  seçildim."

Genç milli ve ümit milli takımlarında forma giydikten sonra A Milli Takımın aday kadrosuna çağrıldığını ifade eden Demirok, "Bugüne kadar 60 kez milli oldum. Basketbolu çok seviyorum, iyi ki başlamışım" dedi.

- Türklerle Boşnaklar kardeş

Boşnaklarla Türklerin kardeş milletler olduğunu vurgulayan  Demirok, "Boşnak olarak Türkiye'de yaşamak çok güzel.  Türkiye'de hiç yabancılık çekmiyoruz. ”‹İstanbul'da ailemin yaşadığı mahallede herkes Boşnak. Türklerle ortak kültürü paylaşıyoruz. Türkiye'de bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Ailesinde de basketbola ilginin fazla olduğunu ifade eden Demirok, "Kız ve erkek kardeşim basketbol oynuyor. Bütün kuzenlerim basketbolcu. Yaşları daha küçük alt yapılarda oynuyorlar. Gençlerde bir basketbol aşkı var" dedi.

- Yeniden A Milli Takıma seçilmeyi hedefliyor

Yeni sezonda hedefinin göstereceği performansla yeniden A Milli Takıma seçilmek olduğunu dile getiren Demirok, şunları kaydetti:

"Milli takımda oynamak çok güzel bir duygu. Gönül isterdi ki bu sene dünya şampiyonasında kadroda yer alayım ama olmadı. önümüzdeki sezonlara inşallah tekrar yer almak için yoğun şekilde çalışacağım. Yeni hedefim milli takıma gitmek burada iyi bir sezon geçirmek."

AGÜ Spor ile yeni sezonda lige renk katmak istediklerini  kaydeden Demirok, "Bu sezon Kayseri'de 6. yılımı geçireceğim. Çok iyi bir takım kurduk. Bence ligin üst sıralarını yine zorlayacağız, şampiyonluk da gelebilir" diye konuştu.