Atv'de 19 Aralık Pazartesi günü yayınlanan bölümün ardından Kırgın Çiçekler 26 Aralık Pazartesi fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler 65. bölüm fragmanında neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler yeni bölümde Kemal Eylül'e tecavüz edecek mi? Songül'ün babasına tuzak mı kuruluyor? Kırgın Çiçekler son bölüm haberi her hafta haber46'da yayında olacak...

Kırgın Çiçekler Son Bölüm biter bitmez Kırgın Çiçekler gelecek hafta fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler'de gelecek hafta neler yaşanacak? Kırgın Çiçekler dizisinin başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi usta isimler yer alıyor. Kırgın Çiçekler 19 Aralık Pazartesi akşamı ATV ekranında izleyenleri ile buluştu.

Kırgın Çiçekler 26 Aralık Pazartesi Fragmanı İzle

GENEL KONU

Yazar Oya Doğan'ın kaleminden;

Kırgın Çiçekler, katman katman açıldı. Önce Eylül’ün hayatına tanıklık ettik. Üvey babası tarafından tacize uğrayan Eylül, annesine durumu anlattı. Ancak hamile olan annesi adamı evden göndermek yerine kızını yetiştirme yurduna bırakmayı tercih etti. Eylül’ün yetiştirme yurduna gelmesiyle olaylar başladı. Dört kız bir gecede karakola da düştü, gazetelere de haber oldu, bekaret kontrolüne de gitti, okuldan da atıldı. Bir de zenginlerin fakirleri aşağılaması var ki, gerçekten abartılı bulduğum çok yer vardı. Yetiştirme yurdunda hayat böyle devam ederken, bir yandan da tam yurda bakan evde yaşayan Cemre’nin dramı yaşandı. Cemre önce iyi niyetliydi. Elbiselerini yurda bağışladı. Sonra bir anda onları aşağılamaya başladı. Dizinin bölüm finalinde de annesi ve babası intihar edince soluğu yetiştirme yurdunda aldı.

Kırgın Çiçekler, bize yetiştirme yurdunda yaşayan genç kızların dramını anlatmayı hedefliyor. Fakirliği, önyargıyı ve adaletsizliği merkeze koyuyor. Gelelim oyunculuklara... Öncelikle favorim Gökçe Ayyıldız. Yurdun arıza kızı ama en güçlüsüne hayat veren Ayyıldız, tek kelimeyle gerçekti. Sacide Taşaner, o yurtlardaki bıkmış müdürleri yansıttı. Cansu Fırıncı, hem tacizci üvey baba, hem de ideal eş rolünü aynı sahnede gözümüze sokarak kocaman alkışı hak etti. Biran Damla Yılmaz, çok güzel bir yeni yüz. İlk bölümü ağlayarak geçirdiği için fazla bir yorum yapamayacağım ama güzelliği kadar oynarsa yeni bir yüz kazandık diyebileceğim.