Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olan Merkez Anadolu Lisesi öğrencileri, Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı makamında ziyaret etti.
Sakarya’da geçtiğimiz hafta düzenlenen Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda Gençler Düzenlemeli kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Kırklareli Merkez Anadolu Lisesi öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı makamında ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Halk Oyunları Yarışması’nda Türkiye üçüncüsü olan öğrencilerle tek tek tanışarak, başarıları ve aldıkları dereceler hakkında sohbet etti. Dereceye giren öğrencilere hitabeden Aşım, “Başarılarınız bizi çok mutlu ediyor. İlimizi başarıyla temsil ettiniz, sizleri tebrik ediyor, sizlerle gurur duyuyoruz. Bu başarıda emeği geçen yönetici, öğretmen ve ailelerinize de teşekkür ediyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdiği ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.