Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında, düzenlenen yöresel yemek yarışmasında kadınlar, hazırladıkları yemek ve tatlılarla 3 kategoride yarıştı.
Ahi Sofrası, Hamur İşi ve Tatlılar, Et ve Sebze Yemekleri kategorilerinde yarışan 43 kadın arasından yemekleri ile derece yapan 3 kadın altın ile ödüllendirildi.
Ağalar Konağında Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında organize edilen yarışmalara 43 kadın 3 kategoride hazırladığı yemek ve tatlılarla birinci olmak için yarıştı.
Özel bir jüri tarafından kontrol edilen yemek ve tatlılardan Ahi Sofrası kategorisinde hazırladığı Aşılık Yemeği ile Aynur Türkoğlu, Hamur İşi ve Tatlılar kategorisinde Üzümlü Pirinç tatlısı ile Suna Doğan, Et ve Sebze Yemekleri kategorisinde Mumbar Dolması ile Cihan Yüksel birinciliği elde etti.
Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında yöresel yemek yarışmalarının 5.’si gerçekleştirildi