Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen ilçe bayramlaşması programında vatandaşlar, umreden yeni dönen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a yoğun ilgi gösterdi.
Ramazan Bayramı’nın ilk günü Karşıyaka Kültür Merkezi’nde yapılan Başiskele İlçe Bayramlaşması programı umreden yeni dönen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın Başiskele halkı ile kucaklaşmasına dönüştü. Her zaman vatandaşların yanında olan ve onlarla iç içe zaman geçirip isteklerine cevap veren Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı bu sefer vatandaşlar yalnız bırakmadı.
Başiskele ilçe protokolünün katılımı ile bu yıl onbeşincisi gerçekleşen programda konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ”Tüm halkımız, meclis üyelerimiz ve personelimizle, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini bu bayramda da gösterdiği için teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun, sizlerden aldığımız güçle güzel ve kalıcı hizmetler vermeye devam edeceğiz” dedi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma programı ikram ve hediyelerin verilmesi ile sona erdi.