Dilovası Belediyesi Ekim ayı birinci oturumu Dilovası Belediyesi meclis salonunda gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen mecliste 15 gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı.
Dilovası Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı dün yapılan meclis toplantısı ile gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın gündeme dair yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan meclis toplantısı 15 gündem maddesinin görüşülmesi ile devam etti.
Meclis toplantısında konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Tüm halkımızın ve meclis üyelerimizin Hicri Yeni yılını kutluyorum. 30 Eylül itibari ile göreve gelişimizin 2,5 yılını doldurmuş oluyoruz. Bu süre içerisinde halkımızın daha güzel bir kentte yaşamaları için çalıştık. Bu süre içerisinde bizler kentimize güzel hizmetler yapmanın gayreti içerisinde iken devletimizde ülkemizin kalkınması, büyümesi ve gelişmesi için elinden geleni yapmaya çalışırken, malum 15 Temmuz akşamı hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kalmış ve hem devletimiz hem de bizler ülkemizin geleceği için seferber olduk. Ne mutlu bizlere ki hain darbe girişimine karşı devletini, bayrağını seven halkımız canı pahasına meydanlara inmiş ve ülkemizin karanlık geleceğine dur demiştir” diye konuştu.
Meclis toplantısı 15 gündem maddesinin onaylanmasının ardından sona erdi.