Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçtiğimiz ay temeli atılan ve hızla ilerleyen Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.
İlçeye değer katacak projeler arasında yer alan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen, Kartepe Kent Merkezi Projesinin içinde yer alan yeni belediye hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. Başkan Üzülmez’de şu ana kadar yapılan çalışmaları yerinde incelemek adına, önceki gün inşaat şantiyesini ziyaret etti. İncelemelerde bulunduğu inşaat alanında, şantiye şeflerinden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Üzülmez, görevli işçilere de kolaylıklar ve hayırlı işler diledi.
Kartepe’nin ilçe olmasıyla birlikte, 32 mahallenin tek bir belediye çatısı altında toplanması ile hizmet vermeye başlayan Kartepe Belediyesi, her geçen gün gelişmeye ve güzelleşmeye devam ediyor. Başkan Üzülmez’in göreve gelmesi ile kentlilik bilinci daha belirginleşmeye başlarken, yarının modern ve huzurlu Kartepesi de hızla inşa ediliyor. 15 Temmuz sonrasında sade bir törenle temeli atılan Belediye Hizmet Binası, Modern Kartepe’nin önemli merkezlerinden biri olacak.
Kocaeli Valiliği tarafından yapılan Sarımeşe mahallesi Kaymakamlık Binası’nın karşısında projelendirilen Kartepe Belediyesi Hizmet Binasının inşasına, 5 bin 790 metrekarelik alanda devam ediliyor. 3 bloktan oluşacak ve çevresinde vatandaşlar için sosyal donatıların da yer alacağı hizmet binasının inşaatının planlanan süreden önce tamamlanması hedefleniyor. Toplam 104 odanın yer alacağı 11 bin 323,90 metrekarelik alanda bloklara yerleşim düzeni birimlerin işlevselliğine ve verimliliğine uygun olarak yapılandırılacak.