İstanbul Sultanbeyli'de, Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak'ta bulunan bir çelik yapı üretimi iş yerinin yanındaki konteynerde yangın çıktı. Sabaha karşı meydana gelen olayda, özel bir firmaya ait konteynerde kalan işçilerin bulunduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kahramanmaraş'ta Acı Kaza: Çapa Makinesine Bacağını Kaptırdı! Kahramanmaraş'ta Acı Kaza: Çapa Makinesine Bacağını Kaptırdı!

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Ancak, konteynerdeki 3 işçi yangında yaşamını yitirdi. Olayda 1'i ağır 2 işçi de yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hayatını kaybeden işçilerin isimleri Fırat Karadağ (17), Murat Çolak (21) ve Muhammed Şahin (18) olarak belirlendi. Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İstanbul Valiliği, konuyla ilgili açıklama yaparak, incelemelerin devam ettiğini bildirdi.