KSÜ BESYO 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar yaptı. Yaşam boyu öğrenme ve eğitime vurgu yapan Prof. Dr. Güneşaçar mezun öğrencilere ileriki yaşamlarında işlerini iyi yapmaları, iyi insan olmaları ve ahlaklı olmaları tavsiyesinde bulundu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Gençay Yüksekokul olarak amaçlarının ulusal ve uluslar arası alanda başarılı bireyler yetiştirmek olduğunun altını çizdi. Öğrencilere seslenen Doç. Dr. Selçuk Gençay “sizler bedenen güçlü bireyler yetiştireceğiniz gibi ahlaken de güçlü bireyler yetiştireceksiniz” diye konuştu.

KSÜ BESYO 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Antrenörlük Bölümünden 22, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünden 42 olmak üzere 64 mezun verirken, dönem birincisi Antrenörlük Bölümünden Zeynep Lale, ikinci Antrenörlük bölümü öğrencisi Deniz Ulukuş ve üçüncü yine Antrenörlük Bölümünden Burcu Geyik oldu.

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından birinciye bilgisayar, ikinciye tablet ve üçüncüye harici bellek hediye edilirken, dereceye giren öğrenciler ödüllerini Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar’ın elinden aldı.