Fen-Edebiyat Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni açılış konuşmasını Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan yaptı. Kısa bir selamlama konuşması yapan Vali Yardımcısı Bulgan öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar dilerken, aileler ve hocaları emeklerinden dolayı tebrik etti.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ise mezun öğrencilere “yaşamınız ve çalışma hayatınız boyunca doğru, dürüst ve ahlaklı olun” tavsiyesinde bulunurken, yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Musa Göğebakan da bu dönemde 300 mezun verdiklerini hatırlatarak “Bu başarıda en büyük pay sahibi olan hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KSÜ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ FOTOĞRAFLARI

Öğrencilere “Bu gün sizin için bitiş değil başlangıç” diye seslenen Prof. Dr. Göğebakan “Yaptığınız iş ne olursa olsun en iyi şekilde yapın. İlkeli, dürüst ve çalışkan olun.” tavsiyelerinde bulundu.

Fen-Edebiyat Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı birincisi Coğrafya Bölümünden Ahmet Arslan olurken, Tarih Bölümünden Hülya Gözcü ikinci ve yine Tarih Bölümünden Mehmet Esat Özer üçüncü oldu.