12. dönem mezunlarını veren Tıp Fakültesinin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar yaptı.  “Bizlere 6 yıl önce emanet edilen öğrencilerimize üniversite hayatı boyunca sahip çıktıkları için hocalarımıza teşekkür ediyorum” diyen Prof. Dr. Güneşaçar öğrencilere de bundan sonraki süreçte öğrenmeye ve kendilerini geliştirmeye devam etmeleri gerektiğini hatırlatarak etik kurallara riayet etmeleri tavsiyesinde bulundu.
Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar öğrencilerin ailelerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederken öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.
Tıp Fakültesi Dekan Prof. Dr. Bülent Kantarçeken ise 12.dönem mezunlarına, mesleklerinin altın değerinde olduğunu söyleyerek, meslek hayatında bütün olumsuzluklara rağmen ümitsizliğe kapılmamaları tavsiyesinde bulundu.
Öğrencilere, insanlara faydalı olacak bir meslek edindiklerini hatırlatan Prof. Dr. Kantarçeken, “Mezun öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum.” diye konuştu.
12. döneminde 33 mezun veren Tıp Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı birincisi Dr. Sümeyra Ceylan olurken, Dr. Nurgül Akça, Dr. Mustafa Oğuz üçüncü oldu. Dr. Ali İhsan Avşar ise onur belgesiyle ödüllendirildi.