Yapımcı Mehmet Enver Sarıkaya'nın sahibi olduğu Taçlı Yapım tarafından Çorum'da 'Ali Dolap' adlı sinema filmi çekilecek. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)'dan yapılan açıklamada 90 dakikalık komedi filminin yapımcısı Taçlı Yapım Prodüksiyon Yetkilileri Sezen Uçar ve Ufuk Deniz'in odayı ziyaret ettiği belirtildi.

Sezen Uçar, bir resim öğretmeninin girişimleriyle, Ali Dolap isimli projelerini Çorum'da hayata geçirmeye karar verdiklerini söyledi. Çorum'da çok iyi karşılandıklarını ve hazırlık çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Uçar, sanata ve sanatçıya sağlanan katkıdan dolayı teşekkür ettiği kaydedildi. Uçar, çekimlerine Nisan ayı içerisinde başlamayı planladıkları Ali Dolap'ın, Eylül ayı içerisinde vizyona gireceğini, bu süreçte 81 ilde ve bazı komşu ülkelerde, çeşitli medya organlarında reklam ve tanıtım çalışmaları yürütüleceğini dile getirdi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise ilin farklı enstrümanlar aracılığıyla tanıtılmasını önemsediğini söyledi. Başaranhıncal, TSO olarak sinema filmini her aşamada destekleyeceklerini aktardı.