Batı Karadeniz bölgesinin tek seramik kurs atölyesi olan Kaşi Seramik atölyesi öğrencileri, bugüne kadar yaptıkları seramik çalışmasını Ereğli halkının beğenisine sundu. Kurs eğitmeni Sümeyra Bilgin Gündoğdu, sergiye ilginin oldukça fazla olduğunu ve kursiyerlerinin ve kendilerinin de bundan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Yaklaşık 30 kursiyeri bulunan Kaşi Seramik atölyesinde kurs gören kursiyerler, hünerlerini Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Vedat Can Sergi Salonu'nda halkın beğenisine sundu. Yoğun katılımın gerçekleştiği sergide yaklaşık bine yakın çalışma sergilenirken, kursiyerler ve sergi hocası Sümeyra Bilgin Gündoğdu ilgiden dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Sergi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Sümeyra Bilgin Gündoğdu, Eylül ayından bu yana devam eden kursta 30'a yakın kursiyer bulunduğunu ve sergideki ilgiden kursiyerlerin onure olduğunu söyledi. Gündoğdu konuşmasında, "Derslerimize Eylül ayından bu yana devam etmekteyiz. 20 tane aktif olmak üzere 30 kursiyerimiz vardı. Eylül ayından bu yana yapmış olduğumuz çalışmaları Ereğli halkının beğenisine sunmak istedik. Beğenileri ve takdirlerini gördük. Bu beni ve kursiyerlerimizi onure etti. Şu anda salonumuzda binden fazla eserimiz var." dedi.