Özel Sungurbey Eğitim Kurumları, ana sınıfı öğrencileri arasında boyama yarışması düzenledi. Yarışma sonucunda dereceye giren 10 öğrenciye bisiklet, 30 öğrenciye değişik hediyeler, her katılımcıya pastel boya ve katılım belgesi verildi.

Okul Müdürü Eyüb Gedik, "Bu kadar sevimli miniği bir araya toplamaktan ve onları sevindirmekten, onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu yarışmanın yavrularımızın öz güven kazanmalarında ve sosyalleşmelerinde önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Niğde’deki anaokulu öğrencileri arasında düzenlenen ödüllü resim boyama yarışmasına yaklaşık 200 öğrenci katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı yarışmada ana sınıfı öğrencileri resim becerilerini sergileme fırsatı buldu. Boyama şenliğine katılan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz. " dedi.

Görsel sanatlar öğretmeni Murat Kalkan ise "Minik yavrularımızın sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak, resmin önemini eğitimci ve öğrencilere hissettirerek kurumlar arası kaynaşmayı sağlamayı amaçladık. Çocuklarımızın gelecekte başarılı ressamlar olmalarını temenni ediyoruz." diye konuştu.