İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) Orkestrası, müzikseverlerle Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde buluştu. Urla Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin işbirliğiyle düzenlenen konserde, ünlü tenor Hakan Aysev sahne aldı. Konseri Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Sibel Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Cemil Erdemir, Urla Kent Konseyi Başkanı Canan Balkır, İZDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Hürkan Ayvazoğlu, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, bürokratlar ve sanatseverler dinledi.

Ali Hoca’nın şefliğindeki konsere bariton Murat Duyan, soprano Evren Işık ve mezzo soprano Başak Karataş eşlik etti. Konserin sonunda Aysev, Duyan, Işık ve Karataş, teşekkür belgelerini ve çiçeklerini Kaymakam Demiryürek ve Uyar’dan aldı. Hakan Aysev’i Urla’da ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Kaymakam Demiryürek, İzmir’in bu soğuk gününde salonu dolduranlara da teşekkür etti.

"Sizlere bir sürprizim var." diyen Aysev ise Tanju Okan’ın "Hasret" şarkısını, dinleyicilerle birlikte seslendirdi. Aysev, “Tanju Okan, Urla’nın onuru. Kendisi çok büyük bir ses. Ben 1,5 yıldır Urla’da yaşıyorum. Kendimi Urlalı gibi hissediyorum. Onu şimdi daha da iyi anlıyorum.” diye konuştu.