Silifke Uluslararası Kültür Haftası etkinliklerine katılan yerli ve yabancı halk oyunları grupları, gösterileriyle renk kattı.

Silifke Belediyesi'nce 20-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Kültür Haftasına katılmak üzere ilçeye gelen Romanya, Kırgızistan, Bulgaristan ve Mersin halk oyunları ekipleri, birbirinden farklı ve renkli gösteriler sergiledi.
Gösterilere kortej geçişiyle başlayan konuklar, sundukları gösterilerle gelen misafirlere farklı ülkelerin farklı kültür ve oyunlarını izleme imkânı sundu.
Kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun kalan yabancı gruplar, burada yaşadıkları misafirperverliği hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Silifke Belediye Başkanı ve Uluslararası Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Turgut, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kültür Haftası etkinliklerine katılan yabancı konukların Silifkelilere farklı kültürleri görme imkânı sunduklarını kaydetti. Sundukları gösterilerden dolayı grup üyeleri ve sorumlularına teşekkür eden Turgut, konukların gösterilerinden Silifkelilerin de memnun olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.