Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, TOKİ 3. Etap site yönetimi ve TOKİ sakinleri ile bir araya geldi.
Saraçoğlu, Akkent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, mahalle sakinlerine belediyenin vizyon projeleri ve yatırımları hakkında bilgiler verdi.
Toplantıda bir konuşma yapan Saraçoğlu, "Şehrimizin bütün mahalleleriyle yakından ilgileniyoruz. Nerede hangi eksik varsa ya da yapılması gereken ne varsa en kısa zamanda siz hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için elimizden gelen bütün imkanları kullanıyoruz. Bir ülkeyi bir şehir, bir şehri de bir mahalle temsil eder düşüncesiyle her mahallemize önem verip, bütün mahallelerimizde aynı önemi, titizliği ve özeni gösteriyoruz. Siz Akkent Mahallesi sakinleri de bizler için bir şehri, dolayısıyla bir ülkeyi temsil ediyorsunuz. Bizler de mahallelerimizi daha yaşanabilir, daha temiz, aynı zamanda daha modern yapabilmek için gereken ne varsa yapıyoruz. Görevimiz devam ettiği sürece de yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyip sorularını yanıtlayan Başkan Saraçoğlu, tek tek not alıp sorunların ve eksikliklerin en kısa zamanda giderileceği sözünü verdi.
Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş ve Fatih Kölgeli de katıldı.(EFE)