Bakkallar ve Bayiler Odası’nın yeni başkanı Hasan Bayram ve yönetim kurulu üyeleri Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Amansız bir hastalığa yakalanarak hayatını kaybeden merhum Ali İhsan Özden’in uzun yıllar başarıyla sürdürdüğü göreve yönetim kurulu kararıyla Hasan Bayram getirildi.
Tavşanlı’da yaklaşık 5 bin üyesi bulunan Bakkallar ve Bayiler Odası’nın yönetimi Ali İhsan Özden’den devraldıkları hizmet bayrağını daha da yukarıya çıkartmak için çaba sarf edeceklerini söyledi. Oda Başkanı Hasan Bayram "Ali İhsan Özden başkanımız uzun yıllar bu görevi layıkıyla yerine getirdi. Kendisini rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine tekrar başsağlığı diliyoruz. Odamızın hizmetlerinde aksama olmaması için yönetim kurulu olarak toplantı yaptık. Arkadaşlarım başkanlık görevine beni uygun gördü. Kendilerine teşekkür ediyorum. Tavşanlı’da yaklaşık 5 bin üyemizle Ticaret Odası’ndan sonra en büyük odayız. Tüm kurumlarımızla sıcak ilişkiler kurmak ve üyelerimize layıkıyla hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Belediye Başkanımıza da çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz" dedi
Belediye Başkanı Mustafa Güler, yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederek yaptıkları işlerle ilgili bilgi aldı ve bol kazançlar diledi. (EFE)